Forum Strona Studentów CMUJ Strona Główna Strona Studentów CMUJ
Piekarze
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Bal absolwenta
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Strona Studentów CMUJ Strona Główna -> inne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy chciał(a)byś aby był zorganizowany bal absolwenta?
tak
100%
 100%  [ 25 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 25

Autor Wiadomość
gość
Gość






PostWysłany: Wto 20:09, 26 Gru 2006    Temat postu:

niezła prowokacja Razz
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy chciał(a)byś aby był zorganizowany bal absolwenta?
tak
100%
 100%  [ 25 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 25

Autor Wiadomość
RP




Dołączył: 10 Kwi 2006
Posty: 31
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: grupa 8

PostWysłany: Czw 16:18, 04 Sty 2007    Temat postu:

Idea Idea Idea Idea Idea
Dwor w Tomaszowicach k/Krakowa.
Bal odbylby sie w bardzo stylowej Oranzerii (pomiesci 150 - 500 osob).
Tylko 4 km od Krakowa w Jurze Krakowsko-Czestochowskiej.
Koszt w zaleznosci od ilosci osob(>150), jedzenia, DJ vs. wiejska orkiestra(opcja drozsza) 80 - 160 zl od osoby.

Jesli z roku wybierze sie na bal przynajmniej 100-150 osob z osobami towarzyszacymi to powinnismy spokojnie zejsc ponizej ceny proponowanej w Niepolomicach. Niestety musimy decydowac sie dosc szybko, gdyz juz teraz wszystkie soboty w kwietniu, maju i czerwcu sa zarezerwowane.

Odrebna sprawa pozostaje muzyka. Mozemy zdecydowac sie na lokalnego DJ, rowniez lokalna orkiestre przygrywajaca do wesel lub sami zorganizowac kogos. Podobnie otwarta sprawa, jesli towarzystwo sobie zyczy, pozostaje fotograf, ktory zrobilby nam zdjecia z balu.

[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy chciał(a)byś aby był zorganizowany bal absolwenta?
tak
100%
 100%  [ 25 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 25

Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Czw 21:26, 04 Sty 2007    Temat postu:

Propozycja całkiem rozsądna Wink
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy chciał(a)byś aby był zorganizowany bal absolwenta?
tak
100%
 100%  [ 25 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 25

Autor Wiadomość
kornelia




Dołączył: 17 Kwi 2006
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Staniątki

PostWysłany: Pią 19:51, 05 Sty 2007    Temat postu:

Witam!

Po wstepnych ustaleniach na Zamku w Niepołomicach przedstawiam pierwotna wersje:

1. Czas: 20 lub 27 kwietnia ( pietek ) godzina 20:00
( soboty niestety sa juz zajete, a poza tym kwiecien to sezon konferencyjny i wszyscy profesorowie weekendy spedzaja na konferencjach, totez istnieje szansa,ze w piatek ktos przyjdzie )

2. Miejsce: Zamek Królewski w Niepołomicach

3.Wstepny koszto 150-180 zł
w cenie: dojazd ( autobusy ) muzyka ( zespol ktory gra wszystko z tendencja do standardow i jazzu ) zaproszenie, jedzenie ( Aperitif , przystawka, danie cieple, deser, drugie danie cieple, wina, zimne napoje, kawa, herbata oraz zimne przekaski i ciasta na cala noc - propozycje menu w zalaczniku ) pochodnie, kwiaty i inne zamkowe atrakcje.
istnieje takze mozliwosc noclegu w hotelu na zamku : cena ok 200 zl za pokoj 2-osobowy lub 350- apartament 4-osobowy

4. Fotografa zapewne wezmiemy uczelnianego

5 a teraz najprzyjemniejsze czyli propozycje menu:

Propozycja I

Na powitanie:
Wino musujące Ciel de Paris 100ml

Królewska kompozycja z balsamicznego kurczęcia i wędzonych schabików na kompozycji sałat w dwóch sosach
Pieczywo, masło smakowe

Wino Frontiera Chardonnay (Chile) białe 100ml

Duet polędwiczki wieprzowej i filecików cielęcych z bezą marchewkowo – ziemniaczaną, ozdobiony bukietem garni

Wino Frontiera Cabernet Sauvignon czerwone 100ml

Słodki przysmak z herbaciano – miętowego zabayonu i torcika jabłkowego na lustrze truskawkowym
Kawa z mleczkiem, herbata z cytryną – bez ograniczeń

Półmiski wędlin i wyrobów własnych z marynatami
Sałatka ze złocistych kalafiorów

Danie gorące:
Kęski szynkowe duszone w czerwonym winie z pieczarkami i papryczkami

Woda mineralna 500ml
Sok pomarańczowy 500ml

Ciasto 200 gr/osoba


Propozycja II

Aperitif:
Wino musujące Ciel de Paris 100ml

Marynowane polędwiczki wieprzowe na lustrze sosu ogrodowego z korniszonami, pieczywo, masło

Wino Cuve Duboeuf 100ml

Dworski przysmak z zakrawanej polędwiczki indyczej i wołowych płatków w kurkowej toni z frykasem ziemniaczano - szpinakowym

Wino Cuve Duboeuf 100ml

Torcik żurawinowo – żubrówkowy w otoczeniu sosu leśnego
Kawa z mleczkiem lub herbata z cytryną – bez ograniczeń

Półmiski mięs pieczonych i wędzonek z serami podhalańskimi
Sałatka z fasolowego trio ozdobiona sosem bazyliowo – jogurtowym

Danie gorące:
Delicja indycza w białym winie z akcentem warzywnym

Woda mineralna 0.5l
Sok jabłkowy 0.5l

Ciasto 200 gr/osoba


Propozycja III

Płatki marynowanego kurczaka w occie balsamicznym na sałatce z maślaków w otoce sosu szafranowego, pieczywo, masło

Wino Bordeaux Kressmann 100ml

Kompozycja z roladki cielęcej i kaczki marynowanej z bezą szpinakowo-ziemniaczaną i faszerowanym buraczkiem

Wino Bordeaux Kressmann 100ml

Przysmak orzechowo – czekoladowy w towarzystwie torcika migdałowego i owoców

Sałatka ze złocistej fasolki szparagowej, ozdobiona wędzoną kaczką
Palety wędlin i wyrobów własnych z serami
Półmiski marynat warzywnych

Karkówka szpikowana morelami na pierożkach gryczanych z sałatką z czerwonej kapusty i żurawin

Kawa z mleczkiem ,herbata z cytryną
Woda mineralna 500ml
Sok z czarnych porzeczek 500ml

Ciasto 200 gr/osoba

Prosze o wiadomosc do konca przyszlego tygodnia odnosnie liczby osob chetnych na bal.

Pozdrawiam!
Kornelia


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy chciał(a)byś aby był zorganizowany bal absolwenta?
tak
100%
 100%  [ 25 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 25

Autor Wiadomość
kornelia




Dołączył: 17 Kwi 2006
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Staniątki

PostWysłany: Pią 19:56, 05 Sty 2007    Temat postu:

Zapomnialam podac jeszcze link do zamku : [link widoczny dla zalogowanych]

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy chciał(a)byś aby był zorganizowany bal absolwenta?
tak
100%
 100%  [ 25 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 25

Autor Wiadomość
marian
Administrator



Dołączył: 05 Kwi 2006
Posty: 99
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: grupa 6

PostWysłany: Pią 22:19, 05 Sty 2007    Temat postu:

no pięknie moi drodzy.. rafał troszke rzutem na mate zapodał swoją propozycję Very Happy.. jakkolwiek zleciłem kornelii dopracować niepołomice (ponieważ nie było innych opcji) - tak obydwie powyższe propozycje pozostają aktualne przez następny tydzień.. decydujecie wy - roztrząsajcie, kłóćcie sie, oraz drzyjcie szaty - co ustalicie i wykłucicie przekażcie starostom.. albowiem oni zadecydują.. w ciagu najbliższego tygodnia starosći będą was pytać o chęć uczestnictwa w takim balu.. jeśli łącznie zbierze się stado liczące 150 os to robimy bal.. jak nie to robimy.. droższy bal.. Very Happy a jak tylko zostanę ja to będzie to bardzo drogi bal :d..
however.. wiecie o co chodzi Smile.
oszywiście na wszystko będa faktury i nikt nie będzie zarabiał na was (prócz burmistrza niepołomic, lub też jakiegoś giermka z jego zamku)
cya


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy chciał(a)byś aby był zorganizowany bal absolwenta?
tak
100%
 100%  [ 25 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 25

Autor Wiadomość
wiecie kto
Gość






PostWysłany: Pią 23:30, 05 Sty 2007    Temat postu: niepołomice - czemu nie ?

osobiście polecam niepołomice - z kilku powodów: to menu nie jest wzięte z kosmosu -oni naprawde dają dobre potrawy- nie jest to barszcz z krokietem, ani rosół z kostki znanej polskiej firmy torebkowo -błyskawicznej , zapytajcie o opinie tych co konczyli 2 lata temu -oni tez sie tam bawili! - wspominają miło! Nie wiem tylko ile miejsca bedzie nam udostępnione, tam jest kilka sal, wiec trzeba wczesniej to dopracować co nam proponują, żebysmy sie nie miąchali !

oczywiscie to tylko moja skromna odpowiedź!
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy chciał(a)byś aby był zorganizowany bal absolwenta?
tak
100%
 100%  [ 25 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 25

Autor Wiadomość
...
Gość






PostWysłany: Sob 14:02, 06 Sty 2007    Temat postu:

wydaje mi się, że skoro Kornelia tak dokładnie "dopracowała" już NIepołomice to rozsądniej będzie nie siać burzy;P tylko przyjąć tą właśnie propozycje... zwłaszcza,że biorąc pod uwagę co napisała to bal zapowiadałby się bardzo przyjemnie.....
poza tym jeśli chodzi o Niepołomice to również słyszałam kilka miłych opinii na temat imprez tam właśnie organizowanych...
pozdrawiam ciepłoSmile
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy chciał(a)byś aby był zorganizowany bal absolwenta?
tak
100%
 100%  [ 25 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 25

Autor Wiadomość
kornelia




Dołączył: 17 Kwi 2006
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Staniątki

PostWysłany: Sob 14:29, 06 Sty 2007    Temat postu:

Odnisnie miejsca, to poczatek na dziedzincu ( podobny do tej czesci Wawelu z kruzgankami ) nastepnie cale poludniowe skrzydlo czyli : sala rycerska i skarbiec do siedzenia plus przedsionki i szatnie oraz sala akustyczna z balkonem do tanca:) Miesci sie tam max 300 osob.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy chciał(a)byś aby był zorganizowany bal absolwenta?
tak
100%
 100%  [ 25 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 25

Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Sob 14:39, 06 Sty 2007    Temat postu:

Cena w obu propozycjach jest podobna wobec tego chyba Niepolomice beda lepszym wyborem SmileSmile A poza tym nazwy potraw serwowane w Niepolomicach sa tak kuszace ze chyba nie pozostawiaja wyboru.. Wink
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy chciał(a)byś aby był zorganizowany bal absolwenta?
tak
100%
 100%  [ 25 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 25

Autor Wiadomość
kate




Dołączył: 06 Sty 2007
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 14:45, 06 Sty 2007    Temat postu:

Super fajny pomysl,jestem jak majbardziej za Nipolomicami, i za Kornelia jako organizatorka balu! ktoz sie do tego lepiej nadaje??

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy chciał(a)byś aby był zorganizowany bal absolwenta?
tak
100%
 100%  [ 25 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 25

Autor Wiadomość
RP




Dołączył: 10 Kwi 2006
Posty: 31
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: grupa 8

PostWysłany: Sob 15:44, 06 Sty 2007    Temat postu:

Oferta jaką nadesłał "Dwór w Tomaszowicach":

W odpowiedzi na otrzymany e – mail, przesyłam ofertę krakowskiego centrum konferencyjnego „Dwór w Tomaszowicach”, dotyczącą organizacji Balu Absolwenta planowanego na kwiecień 2007 r.

Termin: 7 kwietnia, 14 kwietnia (soboty), 27 kwietnia (piątek) – do wyjaśnienia

Miejsce: Oranżeria zespołu dworsko – parkowego
Ilość osób: 200 - 250
Czas trwania: 20:00 - rana

Koszt:
Kolacja serwowana – koszt 100 pln + 7 % VAT (wariant I – IV)
Kolacja serwowana z bufetem angielskim – koszt 130 pln + 7 % VAT (wariant A,B)
Kolacja bufet angielski + dania gorące – koszt 140 pln + 7% VAT (wariant C, D)

Aperitif: (wybór)
Lampka wina musującego
Tatanka - żubrówka z sokiem jabłkowym
Blue curacao z sokiem pomarańczowym
Campari z sokiem pomarańczowym
Krupnik / wiśniówka

Menu: propozycje menu
Propozycja I
Lampka wina
Roladki z soli faszerowane szpinakiem i borowikami
Krem leśny w czarce chlebowej
Lampka wina
Polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu
Ziemniaczki zapiekane z ziołami
Zestaw surówek
Kompozycja lodowa z owocami
Ciasta domowe podane po deserze na platerach
Kawa, herbata
Sok, woda mineralna

Propozycja II
Lampka wina
Filet z kaczki w sosie figowo- balsamicznym
Krem brokułowi z migdałami
Lampka wina
Fileciki cielęce w białym winie
Zapiekanka ziemniaczana
Sałatka mieszana z serkiem feta oraz sosem vinegrett
Czarny Las
Mix (babeczki czekoladowe z owocami, petifory, tartoletka)
Kawa, herbata
Sok, woda mineralna

Propozycja III
Lampka wina
Łosoś na sosie jogurtowym z pomidorami oraz bazylią
Bulion z kołdunami
Lampka wina
Roladki z polędwicy ze szpinakiem i migdałami, sos z borowików
Ziemniaczki krakowskie
Sałatka hiszpańska na sałacie lodowej z marchewką i pomarańczą
Tiramisu
Sernik, szarlotka, makownik po deserze na platerach
Kawa, herbata,
Sok, woda mineralna

Propozycja IV
Lampka wina
Jajka przepiórcze w sosie huzarskim ze szparagami
Krem pomidorowy z kluseczkami
Lampka wina
Polędwiczki drobiowe z tymianku z sosem z wiśni
Ziemniaki puree
Sałatka brokułowi z pomidorami
Brzoskwinia na sosie waniliowym z wiórkami czekoladowymi
Kawa, herbata,
Sok, woda mineralna

Wariant A
Schab faszerowany w galarecie
Krem pomidorowy z ziołami
Cielęcina w sosie śmietanowo – porowym , ziemniaczki pieczone, kompozycja jarzyn gotowanych z masełkiem
Tiramisu – delikatny deser włoski
Kawa, herbata, sok, woda mineralna

Bufet angielski
Kaczka faszerowana
Kurczak po polsku
Udziec wieprzowy goździkami faszerowany
Kompozycje wędlin i kiełbas wiejskich
Galaretki drobiowe
Pomidory tuńczykiem faszerowane
Półmiski ryb wędzonych
Szparagi w szynce
Deski serów pleśniowych
Pasztety staropolskie
Sosy: chrzan, tatarski, musztardowo – miodowy, dzadzyk
Sałatki: porowa, fattusz, grecka, kalafiorowa

Dania gorące:
Maczanka galicyjska z barszczem czerwonym
Żurek z jajkiem i kiełbaską

Napoje:
Woda mineralna, soki, kawa, herbata

Wariant B
Łosoś wędzony na sosie jogurtowym
Krem borowikowy w czarce chlebowej
Polędwiczki wieprzowe, ziemniaki krakowskie, sałatka mieszana
Czarny Las
Kawa, herbata, woda mineralna, soki

Bufet angielski:
Szczupak faszerowany
Śledzie w śmietanie oraz oleju
Mięsa pieczone
Kompozycje wędlin i kiełbas
Rolady mięsne
Sery pleśniowe
Tymbaliki drobiowe
Jajka w sosie tatarskim
Pasztety staropolskie
Bakłażany z sosem czosnkowym

Sosy: chrzan, cumberland, czosnkowy
Sałatki: meksykańska, ananasowa, ziemniaczana, jarzynowa

Danie gorące:
Filet z kurczaka z sosem potrawkowy, kompozycja warzyw
Zupa gulaszowa z kluseczkami

Napoje: Woda mineralna, soki, kawa, herbata


Wariant C
Bufet angielski z daniami gorącymi
Sum z rydzami podany
Krążki kalmarów w piwnej panierce
Łosoś marynowany w białym winie
Roladki z soli faszerowane szpinakiem
Udźce jagnięce, udźce wieprzowe z czosnkiem i słoninką
Indyk w migdałąch pieczony
Rostbef pieczony w galarecie
Rolada z dzika nadziewana oscypkiem
Mięsa pieczone z sosami
Sery pleśniowe
Pomidory z mozzarellą
Szparagi w bekonowym płaszczyku

Sałatki: caprese, nicejska, szwajcarska, kalafiorowa, cezara, zielona warzywna, porowa
Sosy: chrzan z jabłkiem, szczypiorkowy, musztardowy, miętowy, diabelski

Dania gorące:
Udka z indyka duszone w piwie z borowikami
Wołowina po meksykańsku
Ragout drobiowe

Deser: ciasteczka bankietowe
Napoje: kawa, herbata, sok, woda mineralna

Wariant D
Bufet angielski z daniami gorącymi
„Uczta Królewska”
Prosiak faszerowany z mięsem
Jagnię nadziewane ryżem, bakaliami na sposób pół pikantny
Udziec wieprzowy w leśnym runie
Kaczka pieczona mięsem i morelami faszerowana
Kurczaki z marynaty miodowej
Gicze wołowe pieczone na sposób malborski
Kompozycje mięs pieczonych
Sandacz w szampańskiej wersji
Moskaliki w sosie krewetkowym
Musy z pstrąga wędzonego w kiwi
Pomidory nadziewane tuńczykiem
Deski serów

Sałatki: Fasola po kurdyjsku, fattusz, tapula, ziemniaczana, porowa, grecka, warzywna, chińska, grzyby i cebula kiszona

Sosy: chrzan tarty, cumberland, czosnkowo-ogórkowy, musztardowo-miodowy

Owoce, ciasta

Na gorąco:
Bogracz z kluseczkami
Schab po cygańsku
Wieprzowina hetman

Napoje: kawa, herbata, woda mineralna, sok

**********
Alkohole:
Wino białe / czerwone 0,7 l – koszt 45 – 75 pln
Wódka czysta 0,7 l – koszt 105 pln
Kega piwa 50 l – koszt 600 pln
Rabat od podanych cen alkoholi wynosi - 30 %

Oprawa muzyczna:
DJ muzyka mechaniczna – koszt 1500 pln
Zespół Jazzowy lub zespół muzyczny (standardy) – koszt 2000 – 7500 pln
Zespól De Cold – koszt 2500 pln
Konferansjer – koszt 2000 pln

Pokoje: 35 pok. II os. + 3 pok. III os. + 3 pok. studio
Pok. I os. koszt 290 pln
pok. II os. koszt 330 pln
pok. III os. koszt 410 pln
pok. studio koszt 440 pln
dostawka koszt 70 pln
- 20 % rabatu od cen podanych

Podane ceny są cenami netto, do nich doliczany jest stosowny Vat.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy chciał(a)byś aby był zorganizowany bal absolwenta?
tak
100%
 100%  [ 25 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 25

Autor Wiadomość
RP




Dołączył: 10 Kwi 2006
Posty: 31
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: grupa 8

PostWysłany: Sob 15:47, 06 Sty 2007    Temat postu:

tak swoja droga to: "DJ muzyka mechaniczna" - strasznie mnie ubawil Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy chciał(a)byś aby był zorganizowany bal absolwenta?
tak
100%
 100%  [ 25 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 25

Autor Wiadomość
borówka




Dołączył: 12 Kwi 2006
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 16:17, 06 Sty 2007    Temat postu:

elo!
ja wiec melduje że cała gr 1 sza jest za Niepołomicami (i wszyscy jesteśmy zachwyceni profesjonalizmem Kory:),
a termin 20 wydaje sie być bardziej praktyczny, a to ze względu na to, że 27 to właściwie początek długiedo wekendu i może się zdarzyć ze ktoś ma jakies plany.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy chciał(a)byś aby był zorganizowany bal absolwenta?
tak
100%
 100%  [ 25 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 25

Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Śro 22:03, 07 Mar 2007    Temat postu:

a ja mam takie pytanko, jak wygląda kwestia alkoholu na balu?czy możemy sami coś przynieść czy trzeba tam kupować?
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Strona Studentów CMUJ Strona Główna -> inne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin